Oddsspel i mobilen

Många spelbolag tillåter dig spela på oddsspel direkt i mobilen. Ofta finns möjligheten att gå till en mobilanpassad webbplats alternativt ladda hem en så kallad ”App” till din iPhone eller Android-telefon. En del har även Java-applikationer som är ett fristående program som fungerar till de flesta andra telefoner.

Gemensamt för alla dessa alternativ är att du måste kunna surfa med din mobiltelefon, detta är något som de allra flesta kan idag – det kan dock vara bra att tänka på att datatrafiken kan kosta pengar utöver ditt abonnemang om du inte har fri datatrafik.

Unibet

Unibet låter dig spela var du än befinner dig tack vare mobilens hjälp. Registrera dig hos Unibet om du inte redan har ett konto, därefter kan du besöka m.unibet.com med din mobil och du kommer då till en mobilanpassad webbplats för Unibet. Här kan du lägga oddsspel, livebetta och följa matcherna live. Har du en mobiltelefon där du kan installera Java-applikationer kan du ladda ner Unibets applikation på deras webb under ”Spela i mobilen”.

bwin

bwin har en gedigen oddsspelstjänst för mobilen. Du besöker bara wap.bwin.com och du hamnar då på en mobilanpassad webbtjänst där du kan lägga livespel och oddsspel direkt.
Du registrerar dig lättast via en dator innan du använder mobiltjänsten, men det går även att registrera dig direkt i mobilen.

bet365

Hos bet365 kan du spela på hela sportudbudet samt liveoddstjänsten. Du använder ditt befintliga bet365-konto, har du inte redan ett registrerar du dig här! bet365 erbjuder en 100% startbonus på ditt första mobilspel. För att besöka bet365 mobiltjänst besöker du mobile.bet365.se. Givetvis är bet365 mobiltjänst iPhonekompatibel.

Betsson

Betssons mobilportal når du på m.betsson.com. Det finns även en java-applikation för de mobiltelefoner som stödjer dessa program. Besök https://www.betsson.com/web/sv/sportsbook/ för att ladda hem java-applikationen.

Ladbrokes

Ladbrokes mobilportal finner du på m.ladbrokes.com. Här kan du lägga oddsspel på sport men även spela casinospel direkt i telefonen.

Svenska Spel

Svenska Spel har satsat stort på spel i mobilen, här finner du snygg mobilportal där du kan lägga odds- och livespel. Det finns även en gratis målserviceapp för iPhone.